Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (3.05 secunde)
Fara voi, fara sacrificiul timisorenilor, fara curajul lor, istoria Romania n-ar fi avut pagina de Libertate pe care o traim.
Fabula "Broasca si scorpionul" descrie perfect una din variantele "realiste" in care scorpionul, chiar daca stie ca se va ineca, nu rezista tentatiei de a intepa broasca ce-l trecea in spinare raul.
POZITIA PRESEDINTELUI ROMANIEI In raport cu arogantele lui Barroso si ale Departamentului de Stat, care ar trebui sa fie, dupa voi, pozitia presedintelui Antonescu? ... Serios, fata de functionarasul de la Departamentul de Stat, atitudinea guvernantilor romani trebuie sa fie in conformitate cu rangul trimisului.
Romanii si-au castigat mai intai in strada, apoi la vot, dreptul la o schimbare fundamentala Romanii si-au castigat in acest an, intai in strada, dupa aceea la vot, dreptul de a solicita o schimbare fundamentala, de a pune capat in mod simbolic unui regim politic, a declarat, vineri, premierul desemnat, Victor Ponta, in fata plenului reunit al Parlamentului.
CRIN, PREA SUBTIL PENTRU CURVISIA EUROPEANA Presedintele Crin Antonescu a sustinut azi o conferinta de presa in care a cerut Comisiei Europene sa incheie mizeria de MCV, care oricum n-avea nici un sens, fiind doar o felatie prestata de porcuroarea comunista Macovei, o isterica sinistra - o criminala la propriu.
Cand te duci in strainatate, tara ta e perfecta Seful Administratiei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, a atacat tendinta unor politicieni de a-si critica tara in fata europenilor, motivand printr-o denigrare a propriului popor. Declaratia fostului ministru de Externe nu poate face referire decat la Monica Macovei.
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Revansa Am toate motivele sa cred ca prosteala asta cu "Uniti, salvam orice!" nu are legatura, in realitate, nici cu Rosia Montana, nici cu gazele de sist, nici cu nasterea unei "constiinte ecologice", nici cu altceva.
Asumarea guvernarii de catre USL, dupa anii grei in care Romania a suferit cumplit datorita guvernelor patronate de Traian Basescu, continua sa fie o sarcina extrem de dificila.
Senatorul Daniel Savu a sustinut o declaratie politica intitulata "Cum poate fi presedinte un om care incearca sa isi saboteze tara?", pe care o puteti citi in continuare. ... Cum poate fi presedinte un om care incearca sa isi saboteze tara?
ACL - Alianta Crestin - Liberala, un hibrid politic, rusinos, pentru care PDL si PNL si-au dat consimtamantul, nu este nimic altceva decat oficializarea unui act de trista amintire:
Tara democratiei cu epoleti Marturisesc din capul locului ca ma revolta tot ce traim in ultima vreme. Am neplacuta senzatie ca ne scufundam intr-o mocirla securista de prost gust. Pentru a ajunge la esenta, incercati sa priviti din avion ultimele evenimente, nu de aproape.
Alegerile de duminica au adus, pe langa multa pasiune si, uneori, tensiuni sau suspiciuni nefondate si un mesaj clar transmis de romani intregii clase politice. Acest mesaj trebuie bine inteles, in opinia mea, mai ales de catre noi, cei care ii reprezentam in Parlamentul Romaniei.
Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
Julien are partid, dar n-are tara (Autor: Octavian STIREANU) Problema politica a Romaniei nu este ca liberalii si-au desemnat un candidat de premier din import, neavand pe cine din partid, ci mai ales ca Romania are un premier din import, care aspira sa ramana in functie si dupa alegeri.
Octavian Stireanu) Refuzul presedintelui Iohannis de a accepta propunerea de premier facuta de castigatorii alegerilor arata cateva lucruri in afara oricarui dubiu. ... Partidele sunt lasate sa se joace in nisip de-a alegerile sau de-a referendumul.
Elefantul de pe Strada Mare (Autor: Octavian Stireanu) Gravitatea situatiei actuale din Romania nu consta deloc in aprobarea sau neaprobarea unor ordonante ori in cat de mare trebuie sa fie bugetul SRI.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Parlamentul de la Bucuresti a adoptat Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania Parlamentul de la Bucuresti a adoptat marti Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania.
Piata produselor ecologice continua sa reprezinte o curiozitate pentru tara noastra, in timp ce in cele mai multe tari europene aceste produse sunt consumate pe scara larga, fiind nelipsite de pe rafturile supermarketurilor.
google-analytics.com